ZASEDACÍ MÍSTNOSTI - SAPELI JIHLAVA

Návrh dvou zasedacích místností a společenské místnosti - rekonstrukce.

Cílem návrhu bylo dané prostory především vizuálně zatraktivnit a vyčistit od již nefunkčního nábytku a doplňků.

 

Horní zasedací místnost, která navazuje na kancelář obchodního ředitele, má půdorys ve tvaru obdélníku a světlo prochází okny ze dvou stran. Dominantou návrhu je jednací stůl s výraznou červenou podnoží, která se propisuje do horní desky. Kolem velkého stolu jsou rozmístěny židle One od TONu. U boční stěny je pak navržena čalouněná lavice, na kterou se při velkých poradách vejde více lidí. Zajímavé je i řešení podhledu z perforovaného plechu, kterým procházejí zavěšená svítidla. Červený perforovaný plech je prvkem, který se nachází i na exteriéru budovy a taktéž v showroomech Sapeli a spoluvytváří tak jednotnou firemní identitu. Celý interiér místnosti je navržen v kombinaci firemních barev, tedy v odstínech šedé a s červeným akcentem. V těchto barvách je řešen i úložný nábytek, který má na dvířkách navíc pro ozvláštnění prvek z horizontálních latí, což se pak objevuje i za TV. Využita byla na přání investora také tapeta s firemním motivem dveří.

Spodní zasedací místnost má méně reprezentativní charakter, slouží především pro interní jednání zaměstnanců.

Společenská místnost by se po rekonstrukci měla stát především místem, kde budou zaměstnanci rádi trávit čas i mimo pracovní dobu při společných akcích a teambuildingu. Proto je v ní navrženo několik volnočasových prvků, jako je stolní fotbálek, šipky, tabulová stěna, na kterou se dají psát výsledky matchů či se jinak kreativně vyřádit nebo bar. I přes omezený rozpočet, bylo cílem návrhu, aby se tam uživatelé cítili příjemně.

  • White Facebook Icon
  • White Pinterest Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon

© 2019 Studio Tereza Šašková