REDESIGN JÍDELNY

Redesign restaurace kancelářské budovy, která nesloužila tak, jak by měla. Základem zadání byl minimální zásah do stávajících konstrukcí a minimum stavebních změn. 

Principem přeměny se tedy stala výměna nábytku a dovybavení prostoru, který dříve působil značně neosobně a nesourodě. 

Ústředním motivem je černá, červená a šedá barva, které reprezentují židle Ton Ironica. Ty jsou pak doplněny dvoumístnými stolky s deskou s dřevěným dekorem a černou kovovou nohou. Stolky je možno skládat do větších sestav. Při vstupu je ještě u prosklené stěny barový pult, který je řešen jako masivní hrubě opracovaná fošna, s barovými židlemi Ton Split. Zadní část jídelny, která by měla ve večerních hodinách sloužit i pro komornější akce, je vyvýšena na dřevěném podiu, a tak je i opticky oddělena. V rohu je pak kavárenský čtecí koutek s křesly. Výdejní část je obložena retro keramickým obkladem a dominuje jí černý výdejní pult se závěsnými svítidly nad.  

 

  • White Facebook Icon
  • White Pinterest Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon

© 2019 Studio Tereza Šašková