RODINNÝ DŮM - HORNÍ POČERNICE

Návrh obývacího pokoje v již obývaném rodinném domě (novostavbě), který investor potřeboval více zútulnit a dozařídit. Předmětem návrhu byla především TV stěna na míru, včetně zakomponování audiovizuálního řešení, dále knihovna na míru a další doplňky jako textilní stínění či obraz.

TV stěna má úložný prostor ve spodní části a po straně. Čela dvířek jsou řešena v šedém laku. Korpusy skříněk, stejně tak jako záda celé sestavy jsou řešeny v dýze dubu evropského. V zádech jsou pak záměrně přiznané spáry, které je opticky rozčlení a ozvláštní. S TV stěnou barevně koresponduje výmalba stěny za ní a také stojací lampa. Ve stejném barevném a materiálovém provedení je pak řešena i knihovna - police u jídelní části.

Celý prostor je dozařízen bílými záclonami a dekoračními závěsy v měděné barvě, které mají délku na celou výšku místnosti, což působí vždy ucelenějším dojmem. Obraz - Tereza design.

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Pinterest Icon

© 2020 Studio Tereza Šašková