KUCHYNĚ, PŘEDSÍŇ A KOUPELNA

Úzká místnost se třemi vstupy si žádala speciální řešení. Proto jsme pro investorku na její přání vytvořili několik variant, jak by šlo kuchyni uspořádat. Všechny varianty však spojuje využití světlých barev a materiálů a jednoduchost. Výhodou je přirozené osvětlení místnosti, které za pomocí vhodných materiálů dokážeme využít ve prospěch prostoru a vytvořit tak dojem větší místnosti.
Bezúchytové řešení skříněk působí čistým dojmem a navíc šetří místo, jelikož úchyty tak nezasahují do prostoru před kuchyňskou linku. Skříňky z bílého laku jsou doplněny kuchyňskou deskou v dekoru dubu.


Součástí návrhu byla i předsíň, přes kterou se vstupuje do kuchyně. Zde jsme se snažili prostor opticky zvětšit za pomoci zrcadlové skříně. Celá předsíň je v souladu s kuchyní a je použito stejného materiálu a barev. A dále jsme řešili koupelnu, která byla taktéž součástí rekonstrukce.


V celém návrhu je důraz kladen především na čistotu prostoru, funkčnost a dostatek úložného prostoru.

  • White Facebook Icon
  • White Pinterest Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon

© 2019 Studio Tereza Šašková