DĚTSKÝ PODKROVNÍ POKOJÍK

Návrh dětského pokojíku pro dvě malé holčičky - zn.: I čtyřletý zákazník má svůj jasný názor.

Důraz byl kladen především na účelnost prostoru a funkční uspořádání, což je zvláště v sešikmeném, podkrovním prostoru důležité. Úložné prostory tak vznikly na míru po celé šířce stěny u vstupu, kde bylo možné využít i výšku místnosti.  Další část je pak věnována prostoru pro hraní a tvoření. A poslední zóna je takzvaná zóna klidová, se spaním. Až děti povyrostou, bude možné prostor doplnit psacími stoly.

Základ návrhu tvoří přírodní materiály a neutrální barvy, které jsou doplněny pastelovými odstíny. Ty jsou však zvoleny především pro doplňky, které je možné časem obměnit. Není tedy důvod, aby pokojíček s dětmi takzvaně nerostl.

  • White Facebook Icon
  • White Pinterest Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon

© 2019 Studio Tereza Šašková